Blogs

Welkom op de blogpagina van CFDonline.nl, waar je waardevolle informatie en inzichten kunt vinden over handelen in Contracts for Difference (CFD's). In deze blog kun je uiteenlopende onderwerpen verwachten die relevant zijn voor zowel beginnende als ervaren beleggers, zoals Day traders, Swing traders, Scalpers, Nieuwsgebaseerde handelaren, Technische analisten en Fundamentele analisten.

Overzicht van de laatste blogs

2024-04-16 - Wat is LEVERAGE en MARGIN?

2023-12-06 - AI-gedreven zoekmachines: Kansen en uitdagingen voor CFD-beleggers

2023-06-01 - CFD-handel in opkomende markten: Kansen en risico's

2023-06-01 - Succesverhalen van CFD-handelaren

2023-06-01 - De invloed van geopolitieke gebeurtenissen op CFD-handel

Wat je hier kunt vinden

Op onze blogpagina vind je informatieve artikelen over CFD trading, waaronder uitleg over de basisprincipes van CFD handel en het belang van het kiezen van de juiste online broker[1]. We bespreken ook de verschillende markten waarop je kunt handelen met CFD's, zoals Forex trading, cryptovaluta CFD's, CFD's op indices en CFD's op edelmetalen.

Daarnaast bieden we gedetailleerde reviews van online brokers die CFD's aanbieden, zoals Etoro, Plus500, FXFlat, Bux en Naga. Deze reviews helpen je bij het kiezen van de juiste broker die past bij jouw wensen en behoeften, zodat je met vertrouwen kunt beginnen met handelen in CFD's.

Direct toepasbare informatie

Onze blogartikelen zijn kort maar duidelijk geschreven, zodat je snel aan de slag kunt gaan met het beleggen in CFD's. Bovendien bieden we een handige broker vergelijker die je helpt bij het vinden van de beste broker die past bij jouw wensen.

De CFDonline.nl blog is een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in de handel in CFD's en het kiezen van de juiste online broker. We nodigen je uit om onze blog regelmatig te bezoeken en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van CFD trading.

Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe financiele instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet voor u zelf uitmaken of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het hoge risico kunt lopen om uw geld te verliezen.