Plus500

Onze beoordeling over Plus500: 7.00 10

In totaal zijn er vele verschillende brokers waaruit je kan kiezen om te beleggen, waaronder Plus500  hier een van is. Plus500 is wereldwijd bekend als dé broker om mee te gaan beleggen en kent zelfs een sponsordeal met een populaire voetbalclub. De redenen dat plus500 zo geliefd is bespreken we hieronder.

Bekijk deze broker 80% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Bekijk deze broker 80% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Onze beoordeling over Plus500 Eindoordeel: 7.00
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 7
Klantenservice 7
Gebruiksvriendelijkheid 7
Storten & uitbetaling 8
Educatie 6
Mobiel beleggen 7

Kenmerken van Plus500

Plus500 is opgericht in 2008 en biedt sindsdien de mogelijkheid om te beleggen met CFD's op bijvoorbeeld aandelen en opties. Ben je nog nog niet bekend met het handelsplatform van plus500 en wil je eerst oefenen of alle opties bekijken? Bij Plus500 kan je gratis gebruik maken van een demo account waarmee je alle soorten beleggingen kunt uitproberen. Wie met een regulier account wil starten moet rekening houden dat de eerste storting minimaal honderd euro is. Plsu500 biedt eigen trader software aan waarmee je de markten goed kunt analyseren. Dit is voor een broker vrij uniek, omdat andere brokers vaak gebruik maken van een extern softwarebedrijf. Plus500CY Ltd is gecontroleerd en goedgekeurd door de CySEC (#250/14), wat betekent dat het een betrouwbare broker is.

De voordelen van Plus500

Plus500 kent meerdere voordelen. Allereerst is het mogelijk om een gratis demo account te starten, wat nog lang niet bij elke broker het geval is. Daarnaast kun je gebruik maken van de zeer complete software die alle informatie biedt om technisch te analyseren. En misschien wel het fijnste aan Plus500 is dat ze geen commissie vragen voor je posities, dus hoef je minder kosten te maken. Let wel op dat er wel degelijk kosten berekend worden doormiddel van spreads en fees voor Overnight Funding, Valutaconversie Fee, Guaranteed Stop Order en een fee voor inactiviteit. De klantenservice van Plus500 makkelijk te bereiken via de e-mail of online chat, waarmee je dus binnen een korte tijd antwoord krijgt op je dringende vragen.

Vestigingsland: Israel
Adres: Building 25, Matam, Haifa, 31905
Telefoon: -
Bestaat sinds: 2008
Licentie: CySEC (#250/14), FCA (#509909)

De nadelen

Hoewel Plus500 vooral voordelen kent, zijn er misschien ook een aantal (kleine) nadelen. Zo moet je bij een betaald account minimaal honderd euro investeren en zit er een maximum op de te gebruiken hefboom van 1:30.

Overal is dit een uitstekende cfd broker met een goede naam en vele tevreden klanten. CFD's zijn moeilijke producten die veel verstand van de markt vereisen. Plus500 bied je echter een trading platform waarmee je uitstekend kunt traden en de mogelijkheid om eerst kennis te maken met de trading software. Doe er je voordeel mee!

Is Plus500 iets voor u?Maak nu een account aan! Naar de website van Plus500 80% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Specificaties
BelegCFD'sForex (dmv CFDs)Cryptomunten (dmv CFDs)
Cost categoryMarge Interest (alleen CFD brokers)Inactivy FeeOvernight premieValutawisselkostenGuaranteed Stop Order
HandelGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersPrijs alertsStop OrderTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
Other optionsBetaalrekening verplicht
RegulationFCA (Verenigd Koninkrijk)CySEC (Cyprus)
Security1-staps verificatie2-staps verificatieData encryptie
StortingMasterCardVisaSkrillBankoverschrijvingPaypal
SupportEmailLive chat
ToolsTechnische analyseVoorbeeld portefeuille
Transaction
TypeZelf beleggen
UitbetalingVisaSkrillBankoverschrijvingPaypal
VerificationIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Plus500

Plus500 wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van Plus500?

Welke beoordeling zou jij Plus500 geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe financiele instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet voor u zelf uitmaken of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het hoge risico kunt lopen om uw geld te verliezen.