CFD Brokers vergelijken

Wanneer je wilt gaan beginnen met beleggen in CFD's moet je eerst een passende broker vinden, aangezien je anders geen toegang krijgt tot de markt. Brokers vergelijken is een van de belangrijkste dingen voor een beginnende belegger, aangezien je continu met die broker werkt. Vergelijk daarom de brokers die jou fijn lijken en maak dan pas een definitieve keuze. Hieronder vertellen we waar je op moet letten als je brokers gaat vergelijken.

Filteren
Handels mogelijkheden
Deposito
Tools & Hulpmiddelen
Regulatie
Overige opties
Support via
Beveiliging
Sorteren op: Populariteit Gebruiksgemak Kosten Score

Brokers vergelijken aan de hand van je kapitaal

Dit is een van de belangrijkste factoren bij het zoeken naar de juiste broker. Vergelijk een aantal brokers met elkaar en je zult al snel merken dat jouw kapitaal niet voor elke broker geschikt is. Kijk daarom goed naar de minimale startwaardes en hoeveel je hiervoor terug kan krijgen.

Vergelijk brokers en kies de juiste taal

Misschien een aparte tip, maar dit zal je een hoop tijd schelen als je de juiste keuze maakt. De meeste brokers bieden hun service in de Engelse taal. Mocht jij niet goed zijn in Engels, dan raden wij je aan om te beginnen met een Nederlandse broker. Je zult namelijk regelmatig termen en uitleg tegenkomen die redelijk ingewikkeld zijn. Leer de vaardigheid van beleggen daarom eerst in het Nederlands en stap dan eventueel over naar een Engelse broker.

Brokers vergelijken op basis van service

Met service bedoelen we meerdere dingen. Allereerst moet het contact met de broker goed kunnen verlopen. Je werkt namelijk vaak met veel geld, dus moet je wel goed geholpen kunnen worden als je problemen hebt. Naast contact bedoelen we ook de software die brokers aanbieden. Vergelijk altijd brokers hun software voordat je een keuze maakt. Je wilt niet vijf verschillende programma's erbij moeten downloaden om één markt te kunnen analyseren. Kies een broker met goede software die ook eenvoudig genoeg te gebruiken is. Je gaat namelijk beleggen aan de hand van de aangeboden grafieken en tabellen.

Vergelijk de kosten van brokers

Brokers zijn niet geheel gratis. Zo kunnen ze bijvoorbeeld transactiekosten innen als je bepaalde posities openzet of sluit. Hoewel dit meestal niet voorkomt bij CFD's, is het toch aangeraden hierop te letten. Daarnaast moet je letten op de rentepercentages en andere eventuele kosten die ze voor bepaalde uitvoeringen kunnen eisen.

Brokers vergelijken is een belangrijke stap als je gaat beginnen met beleggen in CFD's. Vergelijk daarom genoeg brokers met elkaar en houd de hierboven genoemde factoren in gedachten.

Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe financiele instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet voor u zelf uitmaken of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het hoge risico kunt lopen om uw geld te verliezen.