Op dit moment raden wij deze broker niet aan. Kies een alternatief. Bekijk alternatieven

Markets.com

Onze beoordeling over Markets.com: 8.13 10

Als je online gaat beleggen in financiële producten moet je gebruik maken van een broker. Een broker is een platform die jou verschillende diensten leent waarmee jij online kan beleggen. In ruil hiervoor ontvangt de broker op verschillende manieren geld, zoals transactiekosten, commissie en spreads. Markets.com is een van de bekendste brokers die vooral op CFD's gericht is. We praten verder over de kenmerken en voor- en nadelen van Markets.com.

Bekijk deze broker
Onze beoordeling over Markets.com Eindoordeel: 8.13
Platform & Tools 8
Commissies en kosten 8
Beleggingsmogelijkheden 8
Klantenservice 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Storten & uitbetaling 8
Educatie 8
Mobiel beleggen 9

Wat is Markets.com?

Markets.com is een mega populaire online broker met kantoren in meerdere landen. Ook komen de gebruikers uit meer dan honderd verschillende landen en zijn dit in totaal honderdduizenden mensen. Wanneer je op zoek gaat naar een broker waarmee je in CFD's kan handelen, stuit je al snel op het feit dat elke broker andere hefboomregels hanteert. Zo verschillen de maximale hefboomfactoren vaak, maar zal dit je geen probleem opleveren bij Markets.com. Je kan via deze broker namelijk een maximale hefboomfactor van driehonderd gebruiken, wat uitzonderlijk hoog is vergeleken met andere brokers. Daarbij betaal je op Markets.com geen commissie en zijn de resterende kosten vaak minimaal. Met een hoge hefboom en de lage kosten kun je al snel een hoog rendement behalen.

Voordelen van Markets.com

Markets.com kent nog diverse andere voordelen. Zo is de website volledig in het Nederlands beschikbaar en is de klantenservice ook in het Nederlands te bereiken. Daarbij zijn ze via chat, telefoon en e-mail 24 uur per dag en vijf dagen per week bereikbaar, dus worden dringende vragen snel beantwoord. Naast de goede klantenservice biedt Markets.com een uitstekende eigen software waarmee je allerlei notities kan maken, grafieken technisch kan lezen, relevante marktanalyses kan bekijken en cijfers met elkaar kan vergelijken. Daarbij is er ook een app variant beschikbaar en is het mogelijk om met een demo account te starten, wat een fijne pluspunt is voor beginners. Beginnen met beleggen via Markets.com kan al met honderd euro, dus je hoeft niet een hoog startbedrag te hebben. Tot slot is het aanbod enorm breed en is het een van de veiligste brokers op aarde, aangezien Markets.com onder diverse officiële autoriteiten handelt en volgens de Europese wetgeving werkt.

Vestigingsland: Cyprus
Adres: 148 Strovolos Avenue, 2048 Strovolos, P.O.Box 28132, Nicosia
Telefoon: +31-8-5888-0328
Bestaat sinds: 2010
Licentie: CySEC, FSCA

Conclusie

Markets.com is volgens ons een goede keuze om te gaan beleggen in CFD's. Er zijn vele mogelijkheden en je wordt goed begeleid. Zowel beginners als ervaren beleggers kunnen hier terecht. Wat misschien een nadeel is, is dat je af en toe teksten tegenkomt die enkel in het Engels beschikbaar zijn, maar dit valt uiteindelijk reuze mee.

Is Markets.com iets voor u?Maak nu een account aan! Naar de website van Markets.com
Specificaties
BelegCFD'sForex (dmv CFDs)Cryptomunten (dmv CFDs)
Cost categoryRollover Fee (alleen CFD brokers)Inactivy Fee
HandelScalpingHedgingGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersTrailing stopsPrijs alertsSignal tradingSocial tradingAutotradingStop OrderTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
Other optionsBetaalrekening verplicht
RegulationCySEC (Cyprus)
Security1-staps verificatie2-staps verificatie
StortingiDEALNETellerMasterCardVisaSkrillBankoverschrijvingPaypal
SupportTelefoonEmailLive chat
ToolsOnline opleidingenTechnische analyse
TypeZelf beleggen
UitbetalingNETellerSkrillCredit Card
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Markets.com

Markets.com wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van Markets.com?

Welke beoordeling zou jij Markets.com geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe financiele instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet voor u zelf uitmaken of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het hoge risico kunt lopen om uw geld te verliezen.