TradersOnly

Onze beoordeling over TradersOnly: 7.25 10

Wil je beginnen met beleggen in CFD's? Zoek dan eerst een gepaste broker! Een broker is simpel gezegd het platform waarmee jij alle beleggingsacties onderneemt. Dus bijvoorbeeld posities openen, lijnen tekenen, nieuwe producten zoeken en posities sluiten. De meeste brokers verschillen van elkaar, vooral in aangeboden software en gevraagde kosten. Het is dus belangrijk dat je een aangename broker vindt. TradersOnly is een van de brokers die we op onze website bespreken. Hieronder gaan we het hebben over wat TradersOnly is en waarom het een goede of slechte broker kan zijn.

Bekijk deze broker
Onze beoordeling over TradersOnly Eindoordeel: 7.25
Platform & Tools 8
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 6
Klantenservice 7
Gebruiksgemak 7
Storten & uitbetaling 8
Educatie 7
Mobiel beleggen 8

Wie is TradersOnly?

TradersOnly is een Nederlandse broker die in 2010 is opgericht en sindsdien alleen maar gegroeid is. Het bedrijf gaat vooral voor actieve beleggers en biedt naast CFD's ook producten als aandelen, futures en edelmetalen. Waarin TradersOnly zich onderscheidt van andere brokers is dat ze gebruik maken van een redelijk geavanceerde beleggingssoftware genaamd Trader Workstation (TWS). Deze software staat bekend als een betrouwbaar en handig programma, maar is iets te ingewikkeld voor beginners. Dit komt voornamelijk doordat je direct met vele mogelijkheden te maken hebt, waardoor het net te veel kan lijken voor nieuwe beleggers. Desondanks is TWS uiteindelijk wel geschikt voor beginners, omdat de broker diverse educatieve bronnen biedt waarmee je alles kan leren. Ook is het fijn dat je het programma via je mobiele telefoon kan gebruiken, hoewel dit niet altijd even soepel gaat.

De voordelen van TradersOnly

TradersOnly is niet de grootste broker, maar biedt wel een groot aanbod aan financiële producten waarin je kan beleggen. De klantenservice is snel en makkelijk te bereiken via de telefoon, e-mail en chat en is geheel in het Nederlands. TradersOnly is vooral een fijne broker door het feit dat ze naast de lage transactiekosten vrijwel geen andere kosten van je vragen. Wel moet je extra geld betalen als je vaker dan één keer per maand je geld wilt innen. De broker staat overigens onder toezicht van De Nederlandsche Bank, wat betekent dat het een betrouwbare broker is.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Gouverneurlaan 4, 6002EC Weert
Telefoon: +31(0)495 583 385
Bestaat sinds: 2010
Licentie: AFM

Conclusie

TradersOnly is zeer geschikt voor ervaren beleggers, omdat ze een breed aanbod hebben en de software vrij geavanceerd is. Beginners kunnen hier ook terecht, maar zullen wel eerst moeten leren werken met de software. Dit is dan ook misschien het nadeel van TradersOnly, dat beginners hier meer moeite zullen ervaren dan bij andere brokers. De kosten zijn laag en de klantenservice is snel te bereiken. Al met al vinden we TradersOnly een goede broker die uitermate geschikt is voor (ervaren) Nederlandse beleggers.

Is TradersOnly iets voor u?Maak nu een account aan! Naar de website van TradersOnly
Specificaties
BelegTurbo'sSprintersCFD'sForexAandelenObligaties
HandelGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersOne-click tradingTrailing stopsSTP brokerECN brokerSignal tradingTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlands
Other optionsUitlenen effectAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailLive chatSocial Media
ToolsOnline opleidingenAnalistenrapportenTechnische analyseVoorbeeld portefeuille
TypeZelf beleggen
UitbetalingVisa
VerificationPaspoort

Gebruikers over TradersOnly

TradersOnly wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van TradersOnly?

Welke beoordeling zou jij TradersOnly geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe financiele instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet voor u zelf uitmaken of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het hoge risico kunt lopen om uw geld te verliezen.